Ny Luke Cage Trailer släppt av Netflix

Ny Luke Cage Trailer släppt av Netflix

Luke Cage introducerades till Netflix värld av Marvel TV-program med Jessica Jones och den motvilliga superhjälten får sin egen originalserie på Netflix. Marvel släppte en teaser på San Diego Comic-Con men var nog inte tillräckligt. Netflix släppte idag en ny Luke Cage-trailer som ger en glimt av showen, avslöjar lite om handlingen och upprepar datumet då alla avsnitt av Luke Cage kommer att vara tillgängliga för binging.

Cage introducerades i Marvel och Netflix Jessica Jones. Det är i den showen vi fick reda på den tragiska bortgången från Cages fru och hans makt att i princip inte ta skada från fysiska attacker, det är det som gör honom till en superhjälte.

Det var klart från början att Luke Cage så småningom skulle få sin egen originalserie på Netflix och att det sannolikt kommer att följa framgången med Netflix och Marvels andra samarbeten som inkluderar Daredevil och Jessica Jones.

Mike Colter är skådespelaren som spelar Cage i denna originalserie som kommer att släppas på en gång på Netflix kommer den 30 september. I showen kommer Cage att återvända till Harlem där han måste möta sitt förflutna och ta itu med den kriminella chefen Cornell “Cottonmouth” Stokes som spelas av Mahershala Ali.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Entertainment, Jessica Jones, Marvel och Netflix.