Ny Star Trek Beyond Trailer släppt

star trek beyond trailer

Förra året fick vi vår första glimt av Star Trek Beyond tack vare dess första officiella trailer, och den goda nyheten är att om du gillade det du såg och ville ha mer, kommer du att vara glad att få veta att folket på Paramount Pictures sedan har släppt filmens andra trailer som du själv kan kolla in i videon ovan.

För dem som undrar om tonen i den senaste Star Trek-filmen kanske du märker att den skiljer sig något från de två tidigare utgåvorna. Från den första trailern ensam från förra året är atmosfären vi får en mer actionfylld och vi antar att det är lite roligare också. Detta jämförs med de tidigare två filmerna som hade valt en mer dyster ton. Naturligtvis är det faktiska innehållet i filmen fortfarande någon gissning eftersom den inte har släppts.

Detta beror på att för Star Trek Beyond kommer det att regisseras av Justin Lin, regissören känd för Fast and the Furious-serien. Det kommer fortfarande att produceras av JJ Abrams men uppenbarligen med en ny regissör, ​​vi tittar på en något annorlunda syn på filmen jämfört med de två sista, som förhoppningsvis kommer att rätta till det ”fel” som många fans kände för Star Trek Into Darkness.

I vilket fall som helst förväntas filmen släppas den 22 juli 2016, men under tiden om du har några minuter kvar kan du titta på den andra trailern själv.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Star Trek.