Ny våt het amerikansk sommarserie sätter ett decennium i framtiden på Netflix

netflix-silverlight-html5

Wet Hot American Summer, som släpptes för mer än ett decennium sedan, har blivit en kultkomedi. Fans kommer ihåg att mot slutet av filmen flyter en karaktär tanken att hela gänget ska träffas tio år från samma dag för att se “vilken typ av människor vi har blomstrat in i.” Mer än ett decennium gick men ingen uppföljare gjordes. Netflix tog tillbaka det som en serie och nu kommer det också att göra uppföljaren.

Netflix har beställt en åtta-avsnitt Wet Hot American Summer-serie som heter Tio år senare. Som namnet antyder får vi se hur gänget har vuxit under de tio åren efter lägret.

Netflix tog tillbaka Wet Hot American Summer som en serie förra året, den hette First Day of Camp, och den väsentligen fortsatte där filmen slutade. Alla huvudpersoner var fortfarande tonårscampare precis som de var i originalfilmen som kom ut 2001.

Wet Hot American Summer: Tio år senare kommer att ha nästan hela originalbesättningen som spelar rollerna som de spelade för mer än ett decennium sedan, inklusive Bradley Cooper, Amy Poehler, Janeane Garofalo och andra.

David Wain och Michael Showalter, som skrev filmen och prequellen, kommer att skriva tio år senare med Wain som regissör. Wet Hot American Summer: Tio år senare landar på Netflix nästa år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix.