Nya filmer från Warcraft-filmen släpptes

Nya filmer från Warcraft-filmen släpptes

Vi är mindre än en månad från att Warcraft-filmen släpptes. Detta är något som fans av franchisen har väntat på och vi är säkra på att trots skepsis att filmen kommer att vara dålig (med tanke på historien om videospelanpassningar), kommer många fans fortfarande att köpa sina biljetter ändå.

Nu om du inte kan vänta och vill ha fler bilder, kanske du är intresserad av att lära dig att Legendary sedan dess har släppt extra bilder av filmen där du kommer att kunna få en inblick i bakom kulisserna, som hur de fångade ansiktet och kroppsrörelser av skådespelarna som spelar orkar, och hur dessa rörelser fångade ledde till subtila rörelser i karaktären på skärmen som hjälper till att ge det lite mer djup.

Det finns också några ytterligare stridsscener som vi inte riktigt fick se i de tidigare trailrarna, och tack och lov den här gången är videons musik inte inställd på någon konstigt vald elektronisk dansmusik som den tidigare TV-platsen. För de som inte känner till premissen för Warcraft-filmen kommer det att vara ganska mycket ursprunget till hela Warcraft-serien.

Faktum är att den nuvarande Warlords of Draenor-expansionen för World of Warcraft delar en liknande historia, så om du har spelat spelet bör du veta ungefär vad du kan förvänta dig. Filmen släpps den 10 juni.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Blizzard, Movies och Warcraft.