Nytt ‘Rogue One: A Star Wars Story’ -film släppt

Nytt 'Rogue One: A Star Wars Story' -film släppt

Vi är säkra på att många Star Wars-fans är nyfikna på vad som händer nästa efter slutet av Star Wars: The Force Awakens. Tyvärr för de fansen måste de vänta till nästa år för att få en fortsättning i berättelsen. Men under tiden finns det alltid Rogue One: A Star Wars Story att se fram emot.

Om du inte kan vänta med att se vad filmen har i beredskap för oss har du tur när officiella nya bilder har släppts. Det här filmen är inte din typiska trailer eftersom det faktiskt innehåller några filmer bakom kulisserna som låter några av medlemmarna dela sina tankar om filmen, samt ge oss en glimt av vad filmen är gjord.

För de som inte känner till filmens historia involverar det i grunden en grupp individer som försöker stjäla planerna till Death Star. Oavsett om de lyckas eller inte måste vi titta på filmen för att ta reda på det, men det kastar några ganska intressanta och berömda skådespelare som vi aldrig trodde att vi skulle se i en Star Wars-film.

Filmen förväntas släppas i december senare i år, men om du inte kan vänta, kolla in videon ovan för att sate din nyfikenhet.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Star Wars.