Officiell filmkvinna för kvinnakvinnan har släppts

Officiell filmkvinna för kvinnakvinnan har släppts

Som du kanske har hört kommer nästa DC-film vi kan förvänta oss att se i form av Woman Woman som förväntas släppas den 9 juni 2017. Nu tidigare såg vi Comic-Con trailern, men om du ville den officiella trailern har du tur eftersom den sedan har släppts.

Detta erbjuder ett lite annorlunda utseende än Comic-Con-trailern som släpptes tidigare i år och vi måste säga att det ser ganska bra ut med alla de vidvinkelbilder och episka landskap. Filmen kommer att handla om Wonder Womans ursprung, men det är säkert att säga att det har varit typ av underliggande jämfört med sådana som Batman och Superman som vi har sett, läst och hört otaliga gånger.

Filmen kommer att spela Gal Gadot som Wonder Woman, Chris Pine som Steve Trevor (som ifall du inte visste var Wonder Woman: s kärleksintresse i serierna), Connie Nielsen som Queen Hippolyta, Robin Wright som General Antiope, Lucy Davis som Etta Candy, Lisa Loven Kongsli som Menalippe och Elena Anaya som Doctor Poison.

Efter lanseringen av Wonder Woman 2017 kan vi också se fram emot lanseringen av Justice League, som också kommer att släppas 2017, men senare under året den 17 november.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.