Officiell ‘Ghost In The Shell’ Trailer släppt

Officiell 'Ghost In The Shell' Trailer släppt

Under den senaste månaden eller två har teaservideor av den kommande Ghost in the Shell-filmen släppts, med den senaste teasern förra veckan som visar upp Scarlett Johansson som bär karaktärens termoptiska kostym. Men om korta teasers inte räckte för dig, har du tur eftersom den officiella hela trailern sedan dess har släppts.

Som förväntat från de tidigare trailrarna visar hela trailern en ganska trippig film, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. Det finns också lite action där vi kan se Johanssons karaktär slåss mot vissa människor, och vi får också se mer av den termoptiska dräkten i aktion som är en av karaktärens mer signaturutseende.

Även om det fanns några klagomål om att filmen vitkalkades på grund av att Johansson spelade in som Major, måste vi säga att trailern ser bra ut och verkar lovande. Naturligtvis återstår det att se huruvida filmen kommer att leva upp till hype och hålla sig till anime, men förhoppningsvis kommer det att vara fallet.

Ghost in the Shell kommer också att spela som Michael Pitt och Juliette Binoche och kommer att släppas den 31 mars 2017.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.