Officiell Rogue One: A Star Wars Story Trailer släppt

Rogue One: A Star Wars Story Final Trailer anländer

Medan vi fortfarande har lite väntan på att ta reda på vad som händer i Star Wars: Episode VIII, är den goda nyheten att vi under de närmaste månaderna kommer att kunna sätta vår aptit på Rogue One: A Star Wars Story. Nu har vi behandlats med små retor här och där, olika kortklipp och vad inte, men den goda nyheten är att filmens officiella trailer har släppts.

Från vad vi kan berätta från trailern måste vi säga att det ser ganska bra ut och vi är ganska psykiska om det. Enligt dess beskrivning på YouTube, “Se den officiella trailern för Rogue One: A Star Wars Story, där en grupp osannolika hjältar samlas på ett uppdrag att stjäla planerna till Death Star, Imperiets ultimata förstörelsevapen.”

Mot slutet av trailern framträder en mycket välbekant hjälm, vilket är intressant eftersom vi alla vet ödet för just den skurken, men det bör ändå ge en intressant historia ändå. Filmen kommer att spela stjärnor som Felicity Jones, Forest Whitaker, Diego Luna, Donnie Yen och mer. Det är också planerat att släppas den 16 december 2016. Så vem är glada över det?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Star Wars.