Officiell trailer för Disneys ‘Beauty And the Beast’ släppt

Officiell trailer för Disneys 'Beauty And the Beast' släppt

När det avslöjades att Emma Watson skulle ta rollen som Belle i Disneys live-action på Beauty and the Beast, är det säkert att säga att många var mycket glada att se henne spela karaktären. I själva verket med tanke på att Beauty and the Beast är en av Disneys mer klassiska filmer, var folk förmodligen glada över utsikterna till en live-actionfilm ändå.

Medan det fortfarande tar ett tag innan filmen släpps är den goda nyheten att den officiella trailern för den kommande filmen sedan dess har släppts. Visst, vi har behandlats med olika teasers hittills, men alla är ganska bleka för den officiella trailern som introducerar oss till de olika karaktärerna som vissa förmodligen känner till från tecknade filmer.

Filmen kommer att se sådana som Dan Stevens som kommer att ta rollen som odjuret och Luke Evans som har spelats som Gaston. Vi kommer också att se Ewan McGregor och Ian McKellen ta rollerna som Lumiere respektive Cogsworth och Emma Thompson som kommer att rösta Mrs. Potts.

Disneys levande action på Beauty and the Beast är på väg att släppas den 17 mars 2017, så även om vi fortfarande har ungefär 4 månader i väntan, förhoppningsvis kan trailern ovan kunna sata din aptit tills dess.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney och filmer.