OnePlus börjar sälja alla typer av Swag

OnePlus börjar sälja alla typer av Swag

oneplus-redskap
Teknikföretag ger ofta bra swag vid sina evenemang, det är vanligt att ta emot gåvor som skjortor, väskor, muggar och mer. Vissa driver till och med butiker där fans kan köpa dessa livsstilsprodukter. Efter att ha delat ut sitt swag gratis vid olika evenemang och popup-butiker har OnePlus nu beslutat att börja sälja dem. Företaget kallar dessa produkter OnePlus Gear och beskriver dem som en ny serie livsstilsprodukter inspirerade av sina kunders ”otroliga.”

Kanske kanske du är intresserad av OnePlus Travel Backpack som har ett enkelt och klassiskt utseende eller OnePlus Travel Messenger Bag som är perfekt för att bära dagliga saker. För de som gillar de finare sakerna i livet finns OnePlus läderväska.

T-shirts är kanske det mest eftertraktade företagets swag och OnePlus har märkt sina skjortor med namnet på en av funktionerna som du hittar i sina smartphones. Så du kan antingen välja “Dash Charge” -t-skjortorna eller välja att köpa “Never Settle” -t-skjortan och rocka företagets motto när du är ute och reser.

OnePlus Gear kommer att finnas att köpa under företagets 24-timmarsförsäljning den 3 november kl 11:00 CET. De kan köpas från www.oneplus.net.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om OnePlus. Källa: forums.oneplus.net