OnePlus retar tillkännagivande av nya produkter den 25 augusti

OnePlus retar tillkännagivande av nya produkter den 25 augusti

Enligt en senaste uppladdning på YouTube verkar det som om OnePlus har en ny produkt som de kommer att tillkännage den 25 augusti, som du själv kan kolla in i teaservideo ovan. Vid denna tidpunkt är det oklart vad produkten kan vara, men det nämns en “V2” i videon, som vi inte är säkra på vad den kan hänvisa till.

Nu för dem som hoppas att vi kan titta på en ny telefon, är chansen att det inte kommer att hända. När OnePlus bekräftade att de inte skulle ta tillbaka OnePlus X, sa de att anledningen var att de ville fokusera på deras flaggskeppsuppställning. Detta är också anledningen till att företagets grundare Carl Pei snabbt stängde rykten om en OnePlus 3 Mini.

Så om det inte är en telefon, vad kan det annars vara? Att döma av den snurrande vinylen och musiken tittar vi förmodligen på något ljudrelaterat. Enheten i mitten ser ut som det kan vara hörlurarna som hör till ett par hörlurar, så kanske vi kan behandlas med ett nytt par hörlurar, och kanske kan det till och med vara USB-C-hörlurar som skulle göra det lättare för kunder som har inte adaptrar.

I alla fall kommer vi att ta reda på de officiella detaljerna kommer den 25 augusti, så kom tillbaka för mer info!

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om OnePlus.