OnLive integrerar Facebook-spel med sin tjänst

OnLive Facebook

OnLive Facebook

OnLive har officiellt meddelat Facebook-integration med sin streamingtjänst för videospel. Förutom att spela samma spel på praktiskt taget vilken plattform som helst så länge du har en stabil internetanslutning, låter OnLive dig nu dela den upplevelsen med dina vänner. Från och med nästa vecka kommer OnLive att innehålla en ny komponent till sin speltjänst – Facebook.

Genom att utnyttja det sociala nätverket kan OnLive-spelare starta spel med tjänsten, skryta om sina prestationer på sina väggar, lägga upp automatiska omspelningar och till och med bjuda in vänner att titta på dig när du går omkring pwning andra spelare i multiplayer-spel.

Om dina OnLive-vänner är på Facebook kan du se när de börjar spela ett spel som du sedan kan delta i det roliga eller spela rollen som åskådare genom att se dem spela. Med OnLive röstchatt kan du berätta för dem vad du tycker om deras spel, erbjuda vänliga råd eller till och med gratulera och uppmuntra dem för att ha gjort ett knepigt drag.

Vänner som inte har OnLive-konton kan också spela gratis demos av de spel som deras OnLive-vänner betalar, vilket kan hjälpa till att övertyga dem om att gå med i tjänsten – och om de gör det, vet de att de inte heller är ensamma i spelet .

Prata om att ta socialt spel till nästa nivå – användare förflyttas inte längre till spel som Word With Friends eller Farmville, vi pratar om fullfjädrade videospel här som kan startas direkt från din webbläsare. Gå vidare till OnLives webbplats för mer information.

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om Facebook, Integration och Onlive.