OnLive lägger till 100: e match i sin lineup: Red Faction: Armageddon

Red Faction: Armageddon

Röd fraktion: Armageddon

Vem skulle ha trott att vi någonsin skulle se videospel online utvecklas bortom enkla Flash-appar och ordspel till högkvalitativa blockbuster-spel som kan streamas till nästan alla enheter där ute, utan att behöva hantera hinder som systemkrav ? Tja, OnLive gjorde det, och det ser ut som om de klarar sig bra med sin service. Det har bara varit i branschen i mindre än ett år sedan lanseringen och det har nått en viktig milstolpe.

Från och med den 7 juni kommer OnLive att lägga till sitt 100: e spel i sin katalog, och det spelet blir Red Faction: Armageddon. Den släpps på tjänsten samma dag som den träffar alla andra plattformar den släpps på. Förutom att vara den 100: e spel milstolpen för OnLive, kommer det också att bli OnLives första PC-demo exklusivt någonsin. PC-spelare som vill prova spelet måste göra det genom OnLives exklusiva tjänst, en första för företaget.

Växer med en hastighet på cirka 2 nya spel i veckan, OnLives speltjänst borde vara tillräckligt för att hålla de flesta spelare nöjda och komma tillbaka för mer. Ta reda på mer om OnLives fullständiga spelkatalog på webbplatsen.

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om Milestone och Onlive.