OnLive tillkännager nya plattformsfunktioner

OnLive Voice Chat

OnLive röstchattOnLive har just tillkännagett några nya funktioner på sin videospelsplattform för att förbättra tjänstens övergripande upplevelse. Först och främst har vi införandet av föräldrakontroll. Föräldrar kan nu begränsa innehållet som är tillgängligt för sina barn och ta bort funktioner som att chatta med främlingar, skryta klipp och titta. Föräldrar med tillgång till koden kan enkelt kringgå begränsningar när det är deras tur till spel.

Därefter har vi introduktionen av Group Voice Chat Beta – spelare kan nu röstchatta i spel med andra spelare, som åskådare med andra åskådare, och med sina vänner oavsett vad de gör – vare sig det handlar om ett nytt spel eller gör några poäng poäng i ett spel. Group Voice Chat Beta kommer också att ha integrerade e-postmeddelanden som kan varna OnLive-spelare om att de begärs i en röstchatt om de inte är inloggade i tjänsten.

Slutligen kan prestationer nu delas automatiskt med Facebook (liknar PlayStation-prestationer) så att du inte slösar bort en enda sekund när det gäller att skryta bland dina vänner. Hur många av er är OnLive-spelare och hur är upplevelsen hittills?

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om Onlive and Update.