Original Ghostbusters Movie Hits Theatres Again

Original Ghostbusters Sequel kommer 2020

ghostbusters_.0_standard_870.0

Fans av Ghostbusters-serien har mycket att se fram emot i år och nu finns det något annat som de kan vara intresserade av. För att hedra 34-årsjubileet för den ursprungliga Ghostbusters-filmen som kom ut 1984, har Fathom Films lagt till en ny händelse för fans att fånga filmen i teatrar. Filmen kommer att visas i teatrar över hela landet i juni för att fira sitt 34-årsjubileum.

Fans kommer att ha två chanser att fånga filmen i teatrarna. Biljetter kommer att finnas tillgängliga från och med den 6 maj för båda datumen, Fathom Films har bekräftat att återutgivningen tar tillbaka filmen till biograferna för bara två datum i juni månad.

Den ursprungliga filmen från 1984 kommer att spelas i teatrar över hela USA den 8 juni och 12 juni. Biljetter till båda datumen kan köpas från och med den 6 maj.

Det träffar den stora skärmen igen bara en månad innan Ghostbusters startas om som öppnar den 16 juli. Den nya filmen har en helt kvinnlig huvudroll med stora namn som Kristen Wiig och Melissa McCarthy bland andra som leder anklagelsen mot spöken i New York. Chris Hemsworth kommer att spela sin sekreterare i filmen.

Det finns till och med ett nytt Ghostbusters-spel på gång som också kommer att lanseras för PlayStation 4 och Xbox One i juli.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Ghostbusters.