Original Transformers: The Movie Gets A 4K Remaster

Original Transformers: The Movie Gets A 4K Remaster

Originalet Transformers: The Movie släpptes 1986, vilket betyder att den är 30 år gammal. Saken med gamla och klassiska filmer är att även om de fortfarande behåller sin charm och berättande, har kvalitet tyvärr alltid varit ett problem, för låt oss inse det, displayteknik då är inte vad det är idag.

Om du någonsin har poppat in en VCD eller DVD och försökt titta på den på din Full HD-skärm eller 4K TV, vet du att den definitivt inte är lika kristallklar eller så skarp som moderna filmer. Detta är utan tvekan ett “problem” som Transformer: The Movie står inför, men den goda nyheten är att det ser ut som att filmen kommer att få en 4K-remaster, vilket gör att den visuella kvaliteten är i nivå med dagens släpp.

Remaster kommer att göras av Shout! Fabrik där det är planerat att släppas senare i höst på Blu-ray. Förutom att filmen får en visuell uppdatering kommer det att finnas bonusfunktioner som en dokumentär som heter ‘Til All Are One som inkluderar intervjuer med rollerna och produktionsbesättningen; ljudkommentarer av filmens regissör Nelson Shin, berättelsekonsult Flint Dille och stjärnan Susan Blu.

Det förväntas också vara featuretter, animerade storyboards, trailers, TV-platser och mer. Det finns också planer på att skapa en kopia av filmen i begränsad upplaga som kommer att innehålla allt innehåll som nämns ovan, förutom att den kommer i ett stålbokskoffert, perfekt för samlare. Under tiden kan du kolla in trailern i videon ovan, och ett av bonusklippen nedan som visar några detaljer som lyckades återställas tack vare 4K remaster.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och transformatorer.