OS 2016 i Rio kan ses i virtuell verklighet

OS 2016 i Rio kan ses i virtuell verklighet

Ubergizmo medgrundare Hubert Nguyen försöker Gear VR för S6

Ubergizmo medgrundare Hubert Nguyen försöker Gear VR för S6

OS 2016 i Rio är nästan över och säkert, varje år samlas många av oss på pubar, barer, kaféer eller värdpartier hemma där vi kan se vissa sportevenemang tillsammans, men i år om du vill byta upp det lite , kanske du är intresserad av att veta att NBC kommer att sända några av OS i virtuell verklighet.

Den dåliga nyheten är att det verkar som om detta kommer att vara exklusivt för Samsung eftersom innehållet endast kommer att vara tillgängligt för dem som äger Samsung Gear VR-headsetet och de kompatibla Galaxy-smartphonesna. Enligt NBC förväntar de sig att ha cirka 85 timmars VR-programmering och att detta kommer att bli en första för OS. Det blir också intressant att se hur det kommer att bli.

Vi måste säga att trots de begränsningar som läggs på funktionen kan tanken att kunna titta på spelen som om vi är där personligen visa sig vara ganska underhållande, speciellt även om du var på arenan där spelen hålls , skulle du förmodligen inte ens få en mycket bra titt ändå.

Naturligtvis kommer OS inte att vara det första evenemanget som sänds i virtuell verklighet, men utifrån hur saker och ting utvecklas ser det verkligen ut som om vi kan förvänta oss att fler evenemang sänds i VR i framtiden.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Samsung, Sports and Virtual Reality (VR).