Oscar-vinnande film ‘The Departed’ görs till TV-serien av Amazon

Oscar-vinnande film 'The Departed' görs till TV-serien av Amazon

de avgick

Martin Scorsese har regisserat några av de finaste filmerna som har kommit ut ur Hollywood och en av dem är “The Departed”, som kom ut 2006. Filmen är i en egen liga och även om det vore otänkbart för vissa att tro att en omstart kommer att kunna göra den ursprungliga rättvisan, anser Amazon att det är vettigt att starta om det som en TV-serie. Enligt en ny rapport kommer Amazon att starta om den här Oscar-vinnande filmen från Martin Scorsese från 2006 till en TV-serie.

Deadline rapporterar att även om Amazon startar om The Departed kommer det inte att hålla fast vid den ursprungliga tomten. Filmen presenterade FBI: s och den irländska pöbelns undercovering i Boston medan Amazon-TV-serien kommer att vara baserad i Chicago, Illinois medan lokala drogherrar är i krig med varandra.

Rapporten nämner att TV-seriens plot handlar om en ung polis som har till uppgift att infiltrera ett latino-gäng undercover, gänget har i sin tur planterat sin egen man i Chicago polisavdelning.

Job Richman sägs vara författare och verkställande producent av denna ännu okända TV-serie. Det är oklart om Amazon också kommer att kalla sin nya originalshow för avdelningen. Inga andra rollbesättningar eller kreativa roller har avslöjats än.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon och underhållning.