Outlook.com Premium-funktioner som nu ingår i Office 365

Microsoft Outlook’s New Design Is Rolling Out To All iOS Users

Tidigare i år kanske du kommer ihåg att Microsoft lanserade en ny Outlook.com Premium-prenumeration som kostar kunderna 19,95 dollar per år. Premiumprenumerationen tog i huvudsak bort annonser från e-posttjänsten samt erbjuder olika nya funktioner och säkerhetsverktyg för dem som kan behöva det.

Tyvärr ser det ut som att planen var kortvarig eftersom Microsoft sedan dess har meddelat att de kommer att stänga nya prenumerationer på tjänsten. “Outlook.com Premium fristående erbjudande är nu stängt för nya prenumeranter. Nuvarande prenumeranter kan förnya sina prenumerationer och fortsätta få samma förmåner. Vi har inga planer på att avbryta den fristående prenumerationen för befintliga prenumeranter just nu. ”

Istället verkar det som att Microsoft har beslutat att de ska samla Outlook.coms Premium-funktioner för Office 365 Home och Personal-prenumerationer, så om du inte riktigt behövde det tidigare men redan är subbäddat till Office 365, antar vi att det här är snällt bonus. I huvudsak kan användare som har betalat och planerar att fortsätta betala för Premium-prenumerationerna fortsätta att göra det, åtminstone tills Microsoft beslutar att axla det för gott.

Men för dem som bara vill ha Premium-funktionerna men inte ett abonnemang på Office 365 Home eller Personal, antar vi att du skulle ha tur.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Microsoft, Office och Outlook.