Panasonics SV-ME970 1Seg TV stöder nu surfning på internet

Panasonics SV-ME970 1Seg TV stöder nu surfning på internet

Panasonic har idag tillkännagett SV-ME970-serien som i huvudsak är en ny bärbar 7-tums 1Seg-TV som sägs levereras med en IPX6 / IPX7-certifierad kropp, vilket innebär att den är vattentät. Enheten har enligt uppgift ett nytt och förbättrat användargränssnitt som gör att du kan använda SV-ME970 inte bara som en TV utan också som en surfplatta som kan användas för att surfa på internet, tack vare en dedikerad webbläsare som har byggts in i enhet.

SV-ME970 är utrustad med en 7-tums pekskärm med 800 × 480 upplösning och WiFi, samt 4 GB internt minne och en SDXC-kortplats. Dessutom sägs SV-ME970 kunna stödja videoinspelning och vara DLNA-kompatibel och kan också få tillgång till videor lagrade på några av Panasonic Diga-kompatibla produkter samt YouTube-videor tillsammans med online japanska radiotjänster som radiko.jp.

Tyvärr är det endast tillgängligt i Japan och kommer att säljas för 45 000 yen vilket ungefär översätter till cirka 556 dollar. Med tanke på att vi har surfplattor som kan strömma videor och titta på filmer på, surfa på nätet, skicka e-post, behöver vi verkligen en bärbar TV?

Sparad i prylar> Webb. Läs mer om Japan, Panasonic, surfplatta och tv.