Pandoras $ 5 prenumerationstjänst kallas Pandora Plus är här

Pandoras $ 5 prenumerationstjänst kallas Pandora Plus är här

pandora
Det rapporterades för ett par dagar sedan att Pandora snart kommer att lansera ett nytt $ 5 streaming-nivå och idag har det gjort just det. Den nya tjänsten har lanserats idag och heter Pandora Plus. Den ersätter den befintliga Pandora One-tjänsten och erbjuder obegränsade hopp och omspelningar samt ett offline-läge som gör det möjligt för prenumeranter att fortsätta njuta av musik även när de inte är anslutna till internet.

Pandora säger att den nya tjänsten har ett ”förutsägbart onlineläge” som upptäcker när internetanslutningen går förlorad och byter till en av användarens föredragna offline-stationer så att musiken inte stoppar plötsligt som den gör på andra tjänster när anslutningen är förlorat.

Tjänsten kommer automatiskt att spara användarens radiostation med tumavtryck och deras tre senast lyssnade på stationer så att de alltid har något att lyssna på även om anslutningen plötsligt går förlorad.

Pandora har också bekräftat att alla befintliga Pandora One-prenumeranter automatiskt kommer att uppgraderas till den här nya tjänsten. Företaget har också gjort några förbättringar av sin kostnadsfria, annonsstödda tjänst. Användare kan hoppa över och spela upp fler låtar så länge de väljer att se videoannonser.

VD Tim Westergren har också sagt att företaget kommer att lansera en premium-streamingtjänst på 10 $ per månad senare i år som kommer att ge ett helt interaktivt on-demand-musikstreamingalternativ till de som är villiga att betala för det.

Pandora One kommer gradvis att rullas ut till användare på iOS och Android under de kommande månaderna.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om musikströmning och Pandora. Källa: cnbc