ParkingAuction låter dig sälja din parkeringsplats

ParkingAuction låter dig sälja din parkeringsplats

Låt oss inse det, det finns tillfällen då det går att cirkulera köpcentrets parkering och leta efter en tom plats till en lång och utdragen affär som varar i bra 20-30 minuter, vid vilken tidpunkt du bara vill kalla det en dag och gå Hem. Enligt en ny studie spenderar bilister i New Yorks Upper West Side 366 000 miles per år (kollektivt) bara på att leta efter parkeringsplats! Föreställ dig all den tiden och slöseri med bränsle som kunde ha utnyttjats mycket bättre.

Tack vare en webbapp som heter ParkingAuction kan du nu sälja dina parkeringsplatser till högst budgivare. I grund och botten om du nästan är klar med dina matvaror eller ditt kaffe på kaféet, och du vet att området är notoriskt svårt att hitta en parkering, kan du nu ange en auktion för din parkeringsplats, som beskriver platsen och din bil till potentiella anbudsgivare.

Naturligtvis kommer den högsta budgivaren att vinna platsen men de pengar du har vunnit kan faktiskt inte tas ut. Tydligen kommer pengarna att konverteras till krediter som du sedan kan använda för framtida parkeringsplatser. Som det ser ut verkar detta bara fungera i New York City, vilket är ganska olyckligt, och är en webbapp som kan nås via datorn eller via en mobiltelefon.

Sparad i Mobiltelefoner> Transport> Webb. Läs mer om parkering och webbapp.