Påstådd iPhone 8-högtalarkomponent läckt ut i foto

Påstådd iPhone 8-högtalarkomponent läckt ut i foto

Apples iPhone 8 kommer att avslöjas den 12 september, och med tanke på de läckor vi hittills har sett, är det säkert att anta att om inte Apple har trollat ​​oss allt detta, vet vi mer eller mindre vad vi kan förvänta oss. Men för de som håller på med läckorna har en ny läckt komponent dykt upp, även om den inte exakt är den mest spännande.

I en bild som publicerades på Slashleaks (via Cult of Mac) visar bilden vad som verkar vara den läckta högtalarkomponenten som tillhör den kommande iPhone 8. Det har påpekats att komponenten liknar tidigare iPhone-komponenter, men de viktigaste högtalarmodulen i sig är annorlunda. Det är möjligt att Apple kan ha förbättrat designen och gjort den högre / tydligare / bättre kvalitet i allmänhet, men det återstår att se.

Som vi sa är det inte det mest spännande iPhone-komponentläckaget vi har sett hittills. Med tanke på att iPhone 8 (eller iPhone X som vissa kallar det) sägs representera en radikal redesign och kommer att se borttagningen av hemknappen, ha en ram utan skärm och kommer att ha trådlös laddning, vi är säkra på att högtalarkvalitet är förmodligen långt ner i listan över vad användarna förväntar sig.

Detta är inte att säga att högtalarkvaliteten inte är viktig, det är bara att Apple för det mesta har gjort ett anständigt jobb med sina högtalare, så i det stora schemat av saker kanske det inte är lika spännande, men på något sätt vi kommer att få mer information nästa tisdag.

Sparad i Apple> Mobiltelefoner> Rykten. Läs mer om iPhone och iPhone 8.