Påstådda Leica TL2-foton läckt ut

Påstådda Leica TL2-foton läckt ut

Tänk på spegelfria kamerasystem och ditt sinne kan hoppa till Sony som har gjort ganska bra framsteg med sin A-serie spegelfria kameror. Med tanke på att konsumenter i dag tycks vilja ha kameror som kan ta högkvalitativa bilder men också vara kompakta, är det lätt att se hur det spegelfria systemet är det perfekta alternativet.

Det har också lett till att andra kameratillverkare känner igen potentialen och lanserar egna system, som Leica som debuterade sin T-serie för ett par år sedan och lanserade Leica TL redan 2016. Nu ser det ut som att företaget är tillbaka och redo för en nyare modell i form av Leica TL2, vars påstådda bilder har publicerats online av Nokishita Camera (via Leica Rumours).

Vid första anblicken verkar det som om TL2 kommer att behålla samma design som Leica TL. Det här är bra eller dåligt beroende på vem du frågar och om du gillade / ogillade TL: s design. När det gäller specifikationerna verkar det som att huvudfokus här skulle vara på den nya 24MP APS-C-sensorn.

Andra specifikationer som ryktas vara en del av TL2 inkluderar också ett nytt anpassningsbart gränssnitt som kommer att erbjuda fler val och alternativ, samma Visoflex som M10, den kommer fortfarande inte att ha en EVF, en max ISO på 50 000, 4K videoinspelning, och det förväntas prissättas till cirka 2000 dollar. Det officiella tillkännagivandet ryktas vara den 10 juli eller omkring den tiden, så kom tillbaka snart för att se om det kommer att finnas några officiella detaljer vi kan dela.

Filed in Photo-Video> Rykten. Läs mer om digitalkameror, Leica och Mirrorless-kameror.