PayPal förnekar Twitch Troll $ 50 000 som är värd att få tillbaka

PayPal förnekar Twitch Troll $ 50 000 som är värd att få tillbaka

Troll är utan tvekan en del av livet som vi känner det idag, och med teknik verkar det som att trolling har tagits till helt nya nivåer. Ett av sätten vi har sett människor trolla på Twitch-streamers är genom att ge donationer, bara för att få en återbetalning från PayPal som i sista minuten, vilket lurar streamers att tro att de har fått en storm.

Vi har sett denna taktik även gälla för Kickstarter, även om det liksom i den trollade Kickstarter-kampanjen verkar som att Twitch-streamers också lyckades få det sista skrattet. Ett troll med namnet iNexus_Ninja har gått runt och donerat enorma summor pengar till Twitch-streamers mycket till deras glädje som fångades live.

Men när han försökte gå till PayPal för att få avgifterna återställda / återbetalade, bestämde PayPal sig för att neka sin begäran, vilket i slutändan lämnade trollet $ 50.000 i skuld. Uppenbarligen hade streamers beslutat att slåss mot hans begäran om återbetalning och det ser ut som om de vann, till stor tveksamhet för nämnda troll.

Med detta sagt är detta utan tvekan en dyr lektion för trollet, men enligt hans inlägg på Twitter ser det ut som att han inte har brist på kontanter och inte har några problem att visa upp sin överdådiga livsstil, men ändå räknar vi med 50 000 dollar var tvungen att sticka åtminstone lite, om inte ekonomiskt, kanske hans stolthet? Under tiden kan du kolla in videon ovan som verkar ha sparat de olika instanser där iNexus_Ninja rullade Twitch-streamers med donationer.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Paypal och Twitch.