PayPal och MasterCard kommer tillsammans för butiksbetalningar

PayPal Users Can Now Withdraw & Deposit Money At Walmart

PayPal-tecken
PayPal har meddelat ett nytt partnerskap med MasterCard idag som kommer att öka betaltjänstens närvaro vid försäljningsstället i butiker. Företaget tecknade ett liknande avtal med Visa tidigare i år och med det senaste partnerskapet har det nu samma avtal med två av de mest använda kortnäten.

PayPal är mest känt för att hantera onlinebetalningar. Du kan använda den här tjänsten för att skicka pengar till vänner och familj samt betala för inköp online. Säljare kan använda PayPal för att acceptera onlinebetalningar från sina kunder.

Det har inte varit en populär betalningsmetod för privatkunder eftersom PayPal började som en onlinebetalningsprocessor. Dessa erbjudanden med Visa och MasterCard kommer att utöka företagets närvaro i detaljhandeln och göra det möjligt för människor att välja PayPal som betalningsalternativ när de checkar ut i en fysisk butik.

De som har ett MasterCard kommer nu att kunna använda en tokeniserad version av kortet i PayPal Wallet för att betala för inköp hos mer än fem miljoner säljare som stöds över hela världen där avtalsfria betalningar accepteras. Detta partnerskap kommer också att göra det möjligt för användare och småföretag att omedelbart ta ut pengar från sitt PayPal-konto till ett MasterCard-konto.

PayPal och MasterCard har också utökat sitt tidigare partnerskap som omfattar PayPal Extras MasterCard-samordnade kreditkortsprogram, programmet har nu fått en flerårig förlängning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Mastercard och Paypal. Källa: newsroom.mastercard