Pizza Hut lanserar sin första Pizza Chatbot

Amazons Alexa kan nu beställa från Pizza Hut åt dig

Pizza HutVill du beställa en pizza? Om du gör det finns det flera alternativ som du kan göra om det. En skulle vara att beställa via telefon som är det gamla skolans sätt att göra saker. Då kan du beställa från pizzabutikens hemsida där de är mindre bedömande om dina trippel extra ostpåfyllningar, och det finns mobilappar.

Nu ser det ut som att Pizza Hut nyligen har infört ett fjärde alternativ i form av chatbots. Denna chatbot skapades med Conversable och fungerar på Facebook Messenger och Twitter. Om du känner till chatbots är du förmodligen bekant med hur detta fungerar. Användare kommer att kunna chatta med Pizza Huts chatbot och genom ett konversationssystem kan de göra sin beställning.

Det betyder att istället för att klicklöst klickar, kan du faktiskt ha en “konversation” med botten som gör att den känns mindre robotisk och mer mänsklig. Vi tror att det faktiskt kan vara mindre effektivt än att navigera i Pizza Huts webbplats eftersom du måste skriva ut dina beställningar, men om du av någon anledning tror att en chatbot kan vara mer användbar, har du detta som ett alternativ.

Enligt Baron Concors, Chief Digital Officer på Pizza Hut, ”Den nya Pizza Hut sociala beställningsplattformen är ett annat exempel på att göra det enkelt för våra kunder att beställa sina favoriter från Pizza Hut. Vi strävar ständigt efter sätt att förenkla vår beställningsupplevelse. Denna plattform gör att våra konsumenter snabbt kan beställa eller få information där de redan spenderar mycket av sin tid. ”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AI (artificiell intelligens) och F & b.