Pizza Hut skapar en pizzalåda som fungerar som skivspelare

Pizza Hut skapar en pizzalåda som fungerar som skivspelare

När det gäller marknadsföring av snabbmat är det vi ofta får nya smaker som försöker locka kunderna att kolla in dem. Men Pizza Hut UK verkar ha tagit saker till nästa nivå genom att skapa en pizzalåda som faktiskt fungerar som ett par skivspelare, vilket du faktiskt kan se själv i aktion i videon ovan.

Lådan drivs med batteri och har sin elektronik tryckt av ett företag som heter Novalia. Det kommer att kunna ansluta till din smartphone, surfplatta eller dator via Bluetooth, och kan också användas med DJ-appar som Serato, så vi antar att du till viss del kan ta med dem till klubbarna och DJ med dem.

Det verkar också vara ganska lyhört att döma av videon, men sedan har vi inte provat det för oss själva så det är verkligen någon gissning. Tyvärr kommer det inte att vara en grundsten på Pizza Hut. Enligt företaget planerar de bara att ge bort ett litet antal av dessa pizzaskivor med skivspelare, och de kommer endast att finnas tillgängliga från 5 av de 350 Pizza Hut-restaurangerna i Storbritannien.

För de som är intresserade måste du hålla ett öga på Pizza Huts Twitter-konto för detaljer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om musik.