PlayStation Store Black Friday 2016 Erbjudanden bekräftade

PlayStation Store Black Friday 2016 Erbjudanden bekräftade

playstation-butik-svart-fredag-2016-erbjudanden
Du kommer sannolikt att se många bra erbjudanden på spelkonsoler och spel som erbjuds av många återförsäljare men glöm inte att det också kommer att bli en försäljning på den officiella PlayStation-butiken. Sony har nu bekräftat PlayStation Store Black Friday 2016-erbjudanden inför själva den stora dagen. Det lovar rabatter på upp till 80 procent på AAA-spel och några av de bästa filmerna som finns tillgängliga från PlayStation Store.

PlayStation-ägare kommer att kunna spara stora pengar på några av de bästa titlarna som The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, Destiny – The Collection, Grand Theft Auto 5 och mer med tillstånd av PlayStation Store Black Friday 2016-erbjudanden. PlayStation Plus-medlemmar får ytterligare 10 procent rabatt som ett incitament.

Det finns också en speciell tidsbegränsad tid fram till 8 am PT 29 november. Kunder kan ange kampanjkod D9NGJ7NF3L i kassan för att få ytterligare 10 procents rabatt på ett totalt kundvagnsköp. Den här koden kan kombineras med all PlayStation Store-försäljning och erbjudanden under hela den tid dessa kampanjer är giltiga.

Den fullständiga listan över rabatterade titlar och filmer finns på den officiella PlayStation-bloggen. Tänk på att erbjudanden på PlayStation Store Black Friday 2016 slutar klockan 8 PT den 29 november.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Black Friday, Playstation Store, PS4 och Sony.