PlayStation Vue Android-lansering bekräftad för nästa vecka

PlayStation Vue Android-lansering bekräftad för nästa vecka

playstation-vue-roku

Sony har bekräftat att dess PlayStation Vue TV-streamingtjänst expanderar till Roku-enheter idag. Det har också bekräftat när tjänsten kommer att lanseras för Android-enheter. Sony beslutade att lägga till stöd för Roku-enheter efter lanseringen av PlayStation Vue rikstäckande, användare gav feedback till företaget att de ville att tjänsten skulle ha stöd för både Roku och Android.

Från och med idag är PlayStation Vue tillgängligt på Roku Streaming Stick, Roku Streaming-spelare och Roku TV. De som redan har ett konto kan helt enkelt ladda ner PlayStation Vue-appen på sin Roku-enhet och börja strömma live-TV.

De som inte har ett PlayStation Vue-konto kan registrera sig för en sju dagars gratis provperiod via tjänstens webbplats. Det är också möjligt att registrera sig för tjänsten via en PlayStation 3 eller PlayStation 4.

För att hitta specifik information om prissättning och kanaluppsättning som PlayStation Vue erbjuder i din stad, besök den officiella webbplatsen för att få alla detaljer, inklusive information om live lokala stationer och regional sportprogrammering.

Sony har också bekräftat att det kommer att lansera PlayStation Vue mobilapp för Android nästa vecka. Detta gör det möjligt för användare att dra nytta av sin befintliga prenumeration för att strömma TV via Vue på Android-smartphones och surfplattor som kör version 4.4 eller högre. Det kommer att ha stöd för Chromecast vid lanseringen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, PlayStation Vue och Sony. Källa: blog.us.playstation