PlayStation Vue får NFL-nätverk och NFL RedZone

PlayStation Vue får NFL-nätverk och NFL RedZone

playstation-vue-rikstäckande
Sonys PlayStation Vue TV-streamingtjänst kommer snart att bli mycket attraktiv för sportfans, särskilt fotbollsfans. Det har meddelats idag att både NFL Network och NFL RedZone snart kommer att finnas tillgängliga via PlayStation Vue. NFL Media har tecknat ett avtal med Sony om nationell distribution av NFL Network och NFL RedZone på sin internet-TV-streamingtjänst. Båda live-TV-kanalerna läggs till Vue i tid för NFL-fotbollssäsongen 2016.

NFL Network Channel visar torsdagskväll fotbollsspel samt program som A Football Life, NFL GameDay Morning, analys, höjdpunkter och mer. NFL RedZone sänder alla touchdowns samt ytterligare höjdpunkter i realtid varje söndag när den går från en stadion till en annan.

Dwayne Benefield, vice president, chef för PlayStation Vue, avslöjade att sport är ett av de mest visade innehållen på PlayStation Vue, varför det är helt vettigt för företaget att lägga till två mycket eftertraktade sportnätverk i tjänsten. Ingen av de två kanalerna är tillgängliga på PlayStation Vue-rival Sling TV.

Sony har ännu inte bekräftat vilket Vue-paket NFL Network och NFL RedZone som kommer att finnas tillgängligt. Det finns för närvarande tre Vue-paket som prissätts från $ 30 till $ 55 per månad, baserat på vilken stad användaren bor i. Denna viktiga information kommer sannolikt att bekräftas innan kanalerna går live på PlayStation Vue.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Entertainment, Nfl, PlayStation Vue och Sony. Källa: nflcommunications