PlayStation Vue strömmar inte längre några Viacom-kanaler

Sony PlayStation Vue kommer att stängas av

playstation-vue-android-tv
Sonys internet-TV-streamingtjänst – PlayStation Vue – erbjuder tillgång till ett brett utbud av nätverk men abonnenterna meddelas nu att alla nätverk som ägs av Viacom inte längre kommer att vara tillgängliga på PlayStation Vue. Detta inkluderar några eftertraktade kanaler som MTV, Comedy Central och Spike. Uppenbarligen visade sig kostnaden för att erbjuda Viacom-kanaler till sina abonnenter vara ett problem så Sony har beslutat att tappa dem från sortimentet.

Sony har haft ett hektiskt år med PlayStation Vue. Det har lanserat ABC, ESPN och andra nätverk som ägs av Disney. Tjänsten i sig har utökats rikstäckande och efterfrågade kanaler inklusive HBO och NFL Network har också lagts till.

Företaget säger att beslutet att släppa Viacom-kanaler har tagits som en del av dess pågående utvärdering av PlayStation Vue-tjänsten. Det har bestämt att borttagning av just detta paket med kanaler kommer att göra det möjligt för “att fortsätta erbjuda det mest övertygande värdet för våra fans.”

Det meddelade också att vissa nya kanaler också läggs till i PlayStation Vue. NBA TV och BBC America är nu tillgängliga för streaming på Sonys tjänst. Vice har också lagts till i listan. Fler lokala sändningsstationer från CBS och Fox kommer snart.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om PlayStation Vue och Sony. Källa: blog.us.playstation