Plex Media Player går gratis, officiellt tillägg för Kodi lanseras

Plex VR On Daydream lanserades

fri från plex-media-spelare
Plex Media Player har ständigt förbättrats sedan den lanserades och nu blir den ännu bättre. Ett korrekt skrivbordsläge har lanserats för Plex Media Player som låter användare byta till TV-gränssnittet lika enkelt som att gå i helskärm, de kommer också att kunna fortsätta använda musen och tangentbordet. Det är inte ens den bästa delen, Plex Media Player är nu tillgänglig för nedladdning helt gratis för alla.

Ett Plex Pass krävs inte längre för att få åtkomst till Plex Media Player, så de som har varit på staketet har nu all anledning att kolla in det.

Vissa kanske har övervägt att flytta över till Kodi, ett Plex-alternativ, vilket företaget erkänner är en kraftfull mediaspelare. Kodi riktar sig till mer avancerade användare som gillar att tippa med alla aspekter och Plex vill nu tillgodose dem också, varför det har lanserat en
officiellt Plex-tillägg för Kodi.

Det har arbetat nära med några av de bästa utvecklarna av Kodi-tillägg för att skapa en helt uppslukande Plex-upplevelse inuti Kodi. Användare får samma Plex-server upptäckt, bibliotekssökning, användarbyte och uppspelning av media med ytterligare inställningar och alternativ som drivs av Kodi.

Tillägget Plex för Kodi är tillgängligt som en förhandsgranskning av Plex Pass just nu och det är tillgängligt från de nya Plex för Kodi-forumen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Plex. Källa: plex.tv