Podio: Online Collaboration Platform med Appstore och Appbuilder

Podio  Recruitment Space

Podio rekryteringsutrymme

Podio Rekryteringsutrymme – Kandidater

I privat beta sedan september 2009 öppnade Podio sin online-arbetsmiljö för allmänheten på torsdag. På Podio hittar du de standardapplikationer du behöver för att driva ett företag eller en organisation, från projektledning och CRM till redovisning och HR. I alla appar finns det ett samarbetslager som gör det möjligt för människor att snabbt utbyta information och skaffa olika uppgifter via vanliga sociala nätverksverktyg som en livestream för mikrobloggtjänster eller meddelandesystem som är begränsade till specifika arbetsmiljöer och team, så kallade “mellanslag”. .

Nyckelfunktionen i Podio är den stora flexibiliteten den erbjuder när du vill anpassa alla arbetsytor genom att bygga appar själv – ingen utvecklingsförmåga krävs – eller genom att helt enkelt hämta dem från Podio Appstore.

Det är väldigt enkelt att komma igång: du behöver bara skapa ett utrymme, bjuda in kontakter och börja lägga till och anpassa de appar som behövs för att slutföra ditt uppdrag. Plattformen tillhandahåller grundläggande funktioner som dokumentdelning, aktiva strömmar, uppgiftshantering, kontakter, flerspråkig support, rapportering och kalendering som kan användas i alla applikationer som är integrerade i ett enhetligt användargränssnitt.

Från den korta demo som jag fick från Phil Chambers, CTO, Podio, kunde jag säga att användargränssnittet är enkelt att använda och integrerar smart sociala nätverksverktyg för att förbättra produktivitet och samarbete. Jag har sett många webb 2.0-samarbetsplattformar som Basecamp eller Central Desktop, men det här är det enda jag har sett erbjuda användare möjligheten att bygga sina egna applikationer så snabbt.

Priserna ser rättvist ut för mig; det är gratis för upp till 10 användare, än $ 99 upp till 25 användare och sedan kostar varje ytterligare användare $ 4 per månad.

Podio - Aktivitetsström

Podio – Aktivitetsström

Funktioner inkluderar, från pressmeddelandet:

Podio App Store – Mer än 200 specialiserade arbetsappar kan utnyttjas i alla utrymmen. Om du inte behöver alla funktionerna i en app kan varje applikation ändras.

Podio App Builder – Om du inte hittar appen i Podio App Store kan du bygga din egen. Med Podio kan vem som helst samla funktioner och funktioner i en enda, anpassad applikation som kan utnyttjas av alla i din online-arbetsmiljö. Användare har hittills utvecklat mer än 2000 enskilda applikationer på egen hand.

Android- och iPhone-app – Ta dina arbetsytor när du är på språng med Podio för iPhone och Android. Hantera uppgifter, visa dokument och uppdatera kalendrar och status allt från din telefon.

Podio- Rekryteringsutrymme - Intervju

Podio- Rekryteringsutrymme – Intervju

Filed in Web ..