Pokémon GOs framgång upprepar enligt uppgift planer för en Pokémon-film

Tips för jobbannonser vid utvecklingsstatus för Pokémon RPG för switch

pokemonDet är ingen hemlighet att Pokemon GO är en framgång. Vi har sett det höja Nintendos aktier med så mycket som 9 miljarder dollar, och vi har också hört att appen kan vara redo att tjäna utvecklarna så mycket som 1 miljard dollar per år från intäkter i appen. Så mycket att det enligt Deadline har lyckats återuppta intresset för Pokémon-filmen.

Rapporten hävdar att de har fått höra av sina källor att Legendary Pictures flyttar för att få en affär för att göra filmen. Det har varit rykten om att en live-action Pokémon-film planerades, men det låter som framgången för Pokemon GO har övertalat studiorna i Hollywood att snabbt försöka dra nytta av dess popularitet medan den fortfarande är färsk.

Tyvärr ser det inte ut som om några erbjudanden har avslutats, men Deadline tycker att en affär bör stängas ganska snart. Inget ord om vem som kan spela i filmen, men vi måste säga att med tanke på alla videospelfilmer som vi hittills har sett måste vi säga att vi är lite skeptiska till framgången för den här filmen.

Hur som helst ta det med ett salt salt för nu, men vad tycker ni om en live-action Pokémon-film? Är det något du ser fram emot?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar, filmer, Pokémon och Pokémon GO.