Pokemon-klistermärken nu tillgängliga på Twitter

Pokemon-klistermärken nu tillgängliga på Twitter

twitter-pokemon-klistermärkenPokémon-serien har alltid varit populär, men på senare tid tack vare Pokemon GO har spelet blivit ännu mer mainstream än tidigare, om det ens var möjligt. Med detta sagt, för fans av Pokémon-franchisen, har Twitter meddelat att Pokemon-klistermärken nu kommer att finnas tillgängliga i sitt nätverk.

Detta har egentligen inget att göra med Pokemon GO, åtminstone inte direkt. Istället verkar det vara mer relaterat till den kommande lanseringen av Pokemon Sun / Moon, som tydligen är Nintendos mest sålda spel i företagets historia, så säkert att säga att många fans utan tvekan vill dra nytta av detta.

Klistermärkena är lite begränsade just nu och verkar bara innehålla Rowlet, Litten, Popplio och en Poke Ball. Vi är inte säkra på om det finns planer på att så småningom lägga till fler Pokémon i listan, men eftersom klistermärkena är gratis antar vi att vi inte riktigt kan klaga. Användare som vill kolla in klistermärken kommer att kunna komma åt dem via Twitters fotoredigerare där du sedan kan använda klistermärkena och lägga till dem i dina befintliga foton innan du laddar upp dem.

Pokemon Sun / Moon förväntas släppas den 18 november 2016.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Pokémon och Twitter.