Polaroid 4K Ultra HD LED-modeller drivs av Google Cast

Polaroid 4K Ultra HD LED-modeller drivs av Google Cast

polaroid-googlecastDet ser ut som att det nyligen döpta Google Cast är inne under en bra tid, eftersom Polaroid just har avslöjat sina nya 4K Ultra HD LED-modeller som naturligtvis kommer att drivas av ingen annan än Google Cast. Detta är ett spännande strategiskt partnerskap med Google, eftersom den nya Polaroid 4K-anslutna TV-linjen kommer att inkludera Google Cast, vilket säkerställer att konsumenterna inte behöver bränna ett hål i fickorna för att strömma sitt favoritinnehåll i fantastisk ultrahög definition.

Bortsett från det kommer detta nya sortiment från Polaroid också att kunna strömma innehåll från populära underhållnings-, musik- och filmappar, medan integrationsavkodaren också gör det möjligt för användare att strömma i 4K UHD. Scott W. Hardy, VD och koncernchef för Polaroid, delade: ”Vi är glada att meddela att vi arbetar nära Google för att få vår första 4K UHD-anslutna TV-linje till marknaden senare i sommar. Genom att samarbeta med ett företag som Google kan vi erbjuda konsumenterna det senaste inom TV-teknik så att de enkelt kan dela och njuta av sitt favoritinnehåll, och ännu viktigare, leverera enormt värde till dem som vill uppgradera till en högre upplösning. ”

Det nya Polaroid 4K UHD-anslutna sortimentet har fyra gånger så hög upplösning som en full HD-TV (3840 x 2160), 120 Hz uppdateringshastigheter, exceptionell klarhet med över 8 miljoner pixlar. HDMI-ingångar med HDMI 2.0, en uppgraderad ramdesign och ett modernt TV-stativ. Förvänta dig att den kommer i storlekarna 43 ”, 50”, 55 ”och 65”, med priser från 499 $ till 999 $ när de anländer senare i sommar.

[Press Release]

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google, Google Cast och Polaroid.