Pornhub erbjuder fräckt att köpa vinstockar från Twitter

Vine fortsätter att leva vidare som en fristående kameraapp

vinSom du kanske har hört nu har Twitter meddelat att de kommer att stänga av Vine de närmaste månaderna. Videotjänsten var ganska populär vid starten och lyckades till och med skapa flera Vine-stjärnor, som var ungefär som YouTube-kändisar, förutom att den baserades på deras Vine-uppladdningar.

Det är lite skrämmande att se tjänsten gå först efter några år av Twitter förvärva dem, men med tanke på att andra plattformar som Instagram och Snapchat redan erbjuder liknande funktioner, bestämde företaget att det inte fanns något värde i att behålla den runt omkring. Det verkar dock som om ett företag kan vara intresserat av att förvärva dem: Pornhub.

I ett brev erhållet av CNET skickat av Pornhub VP Corey Price till Twitters VD Jack Dorsey, ”Vi tror att Twitter har minskat (Vine) och har avsevärda uppsägningar att du och dina intressenter kan dra nytta av en kontantinfusion från försäljningen av Vine. För att inte tala om att vi skulle rädda Vine-pärlor som ‘Damn Daniel’, ‘Awkward Puppets’ och många fler. ” Price tillade också att Vines 6 sekunders videor skulle vara perfekta för Pornhub, och att klipp “Av porr på sex sekunder är mer än tillräckligt med tid för de flesta att roa sig.”

Nu verkar det som att Price: s erbjudande till Dorsey antagligen gjordes i skämt, och att han kanske inte menade det, men vad tycker ni? Skulle NSFW 6 sekunders videoklipp vara något du tror att allmänheten skulle kunna vara intresserad av?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Twitter och Vine.