Potentiellt ensamstående Batman-film släppdatum kan ha avslöjats

Robert Pattinson spelas enligt uppgift som Batman i Matt Reeves-filmen

ben-affleck-batmanSå kanske Batman V Superman och Suicide Squad inte exakt levde upp till hype, men DC har fortfarande massor av filmer på gång så vi antar att det fortfarande finns många chanser för dem att rätta till skeppet. En av dessa filmer innehåller en solo Batman-film med ingen ringare än Ben Affleck, men frågan är när kommer den att släppas?

Hittills har folket på Warner Bros. haft rätt tappar om dess släppdatum, men nu tack vare Time Warners VD Jeff Bewkes kan vi ha en tuff tidsram att se fram emot. På tal vid Goldman Sachs Communacopia (via Suicide Squad Cast) citerades Bewkes för att säga: ”Ben tillkännagav en Batman-film [that] han kommer att regissera, stjärna, skriva för – jag tror att det är ett och ett halvt år ute. ”

Tyvärr är hans formulering ganska vag eftersom det kan betyda att vi kan vänta i 1,5 år från det att produktionen började, eller att vi kunde vänta 1,5 år innan den släpptes. Senast vi kollade kommer Affleck att spela i Justice League som är planerad att släppas 2017, och det är för närvarande fortfarande i färd med att filmas, vilket betyder att Afflecks skiva är ganska full just nu.

Oavsett om det är 1,5 år från släpp eller produktion har vi fortfarande lite väntan på att göra, så det återstår att se om det kommer att vara en kort eller lång väntan, men vi kommer definitivt att hålla ögonen skalade för det.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Batman och filmer.