ProfileWiz: Automatiserad profilskrivning för online dating

ProfileWiz: Automatiserad profilskrivning för online dating

ProfileWiz: Automatiserad profilskrivning för online dating

Att skriva en egen profil för online dejtingsajter kan vara utmanande och låt oss vara ärliga, få skriver som Shakespeare eller Toni Morrison … Idag lanserar Imagini ProfileWiz, en profilskrivningstjänst skräddarsydd för dejting, den ger en 500-ordsprofil genererad från 22 visuella svar på mindre än fem minuter. Det faktum att du måste svara genom att välja bilder är riktigt roligt och jag antar att det är snabbare att fylla i än ett textbaserat frågeformulär. Jag testade tjänsten, den är ganska bra gjort med tanke på att den genereras av en robot. Jag återanvände min sökresultats-URL flera gånger för att se vilken typ av resultat jag skulle få med samma profil, och varje gång var den resulterande texten något annorlunda, samtidigt som den generellt sett gav samma betydelse. Du kan prova min URL för att se profilen jag genererade (nej, jag letar inte efter ett datum). Så människor med samma 22 svar skulle få lite annorlunda profiler, vilket förhindrar att dejtingsajterna översvämmas med för liknande personliga beskrivningar.

Mitt råd är att använda tjänsten som en start för din profil och ändra texten för att lägga till din personliga touch. Du får titeln och de två första meningarna gratis och det kostar dig bara 4,75 $ att få tillgång till hela 500-ords texten, det är en hel del. Imagini erbjuder de första 1 000 personerna som besöker följande URL en gratis, helt personlig profil: http://www.profilewiz.com/18001.

Arkiverad i topphistorier> Webb ..