Radus: Ny webbläsare för sociala medier

Radus: Ny webbläsare för sociala medier

Idag lanserar Radus en snygg mediasurwebbplats som gör det möjligt för användare att söka, upptäcka, dela, posta och visa digitalt innehåll från olika internetkällor, inklusive bloggar och sociala nätverkssajter. Jag gillar det “iphone” utseende användargränssnittet och sökfunktionen som ger snabb åtkomst till olika typer av sökresultat: videor, text, foton eller alla typer. Relevansen för sökresultaten är inte lika tillfredsställande som för Google, jag testade det med flera ord som “G1-telefon”, “iPhone” eller “Blackberry Storm”, resultaten är tillräckligt relevanta men inte lika bra som vad jag får från Google från ett rent informationsperspektiv. Men för att söka och upptäcka videor och foton är Radus användarupplevelse bättre än Google. När du ändrar storlek på fönstret anpassar användargränssnittet sig mycket bra, så att applikationen kan utnyttja dess yta, det är snyggt.

Jag testade inte för mycket den sociala komponenten (vänlistan, interagera med andra medlemmar, dela …), jag kunde snabbt lägga upp en video på min Facebook-profil. Jag är inte ett fan av hur artiklarna från de olika nyheterna och bloggkällorna visas: källnamnet syns inte inuti Radus, du kan bara upptäcka det när du klickat på artikeln, det tar dig till originalsidan i en annan Jag såg den här produkten för första gången på DEMOFall 07 under namnet metaRadar, och jag drog genast till dess design och användarupplevelse (den här versionen är lite annorlunda). Mobilversionen kommer att finnas tillgänglig senare.

Filed in Videos (web)> Web ..