Realme 10000mAh Power Bank med 18W snabb laddning lanserades i Indien

Realme 10000mAh Power Bank med 18W snabb laddning lanserades i Indien

Realme ommärkte Realme 5 Pro som Realme Q i Kina tidigare denna månad. Vid lanseringsevenemanget Realme Q tillkännagav Realme sin 10000 mAh Power Bank. Efter lanseringen i Kina bekräftades nästan att Realme Power Bank kommer att ta sig till den indiska marknaden. Som ni alla vet Realme försöker tävla med Indiens nummer 1-smarttelefonmärke Xiaomi. I Indien är Xiaomi nummer 1 Power Bank-märke. En kraftbank är det bästa tillbehöret för smartphones och nästan alla vill ha en nödladdningslösning för sina smartphones.

Realme Power Bank

Förstå detta konsumentbehov har Realme också hoppat upp i Power Bank-verksamheten. Den första kraftbanken som lanserades av Realme har ett 10000 mAh litium högdensitetsbatteri. Den har en ikonisk design som liknar vad vi har sett i Realme-tillbehör. Den har tre färger: grå, röd och gul. Kraftbanken väger bara 235 gram. Pratar om laddningshastighet, den har stöd för 18W tvåvägs snabbladdning. Här betyder tvåvägs snabbladdning, det kan ladda två enheter samtidigt och 18W-utgång. Den har dubbla utgångar USB-A och USB-C.

Realme Power Bank

För att skydda Powerbank från överladdning och överhettning har Realme använt 12 lager kretsskydd. Powerbanken debiteras med Type-C-port. På tal om pris har Realme Power Bank prissatt 1299 rupier i Indien. Prissättningen kan ha varit bättre eftersom Xiami Mi 2i 1000mAh Power Bank är tillgänglig för bara 899 rupier. Vad tycker du om Realme Power Bank? Låt mig veta i kommentarerna.