Rensa kanal för att starta nya iHeartRadio

iHeartRadio

iHeartRadioOm du inte har hört talas om iHeartRadio kommer du förmodligen att höra om det inom en snar framtid. Clear Channel har precis tillkännagett sin nya app / tjänst som heter iHeartRadio som är planerad att lanseras i höst. Om du undrar – har inte iHeartRadio varit ute någon tid nu? Det kommer att genomgå en större modernisering. Enligt Clear Channel kommer den nya iHeartRadio att ”uppfinna den digitala radioupplevelsen för musikfans genom att kombinera de mest populära radiostationerna med möjligheten att skapa egna stationer i en gratis tjänst.”

Den kommande tjänsten sägs erbjuda över 750 radiostationer och endast digitala stationer från städer över hela landet – förutom de personliga stationerna som användarna själva kan skapa. En annan intressant punkt om iHeartRadio är att det blir helt gratis, utan reklam (åtminstone till slutet av året).

För att starta lanseringen av nya iHeartRadio kommer Clear Channel att vara värd för en tvådagars musikfestival som sägs vara den “största konsertevenemanget i radiohistoria”. Håll utkik efter artister som Lady Gaga, Coldplay, Alicia Keys och The Black Eyed Peas i Las Vegas den 23 och 24 september. Läs mer på iHeartRadios Facebook-sida.

Filed in Audio> Web. Läs mer om appar, lansering, nytt och radio.