ReQall Pro: Kontextuella påminnelser Plats och tidsbaserad

ReQall Pro: Kontextuella påminnelser Plats och tidsbaserad

ReQall Pro: Kontextuella påminnelser Plats och tidsbaserad

ReQall Pro: Kontextuella påminnelser Plats och tidsbaserad

ReQall låter människor spela in sina tankar och uppgifter via mobiltelefon, med SMS eller röst, sedan konverteras ljudfilerna till text och är tillgängliga från ReQalls webbplats, tjänsten hjälper människor att ordna sig genom att skicka påminnelser, skapa inköpslistor och dela anteckningar med vänner . Idag går ReQall Pro med en uppsättning förbättrade funktioner: det ger platsbaserade påminnelser, röst-till-kalender-integration och en uppdaterad version av Memory Jogger. reQall Pro är tillgängligt för $ 2,99 / månad eller $ 24,99 / år från www.reqall.com. reQall-användare som registrerade sig före 25 mars 2009 kan uppgradera för bara 19,99 USD för det första året. reQall Standard fortsätter att vara gratis. Funktioner efter hoppet.

Funktioner inkluderar:

Förbättrat Memory Jogger –Patentsväntande funktion, analyserar en användares situation (kalender, tid, plats), förutspår när de kommer att glömma och levererar automatiskt relevanta, uppdaterade påminnelser.
Platser – Organiserar uppgifter baserat på var de behöver göras. Till exempel kan en uppgift som “prova kakan på den blå restaurangen” tilldelas en geografisk plats för “Blå restaurang” och reQall visar det objektet när användaren är nära den blå restaurangen.
Integration av Outlook och Google Kalender –Synkronisering som låter användare lägga till objekt med röst eller text i deras Google Kalender, Outlook-kalender eller Outlook-uppgifter. Återkommande påminnelser
Universell delning – förmåga att skicka påminnelser till vänner, familj och kollegor – även om de inte återanvänder användare.
Integration med smarttelefonkontakter – För iPhone- och BlackBerry-användare kan reQall komma åt kontaktlistan som är lagrad på deras enhet.
Hjälpande hand – för iPhone- och BlackBerry-användare: reQall känner igen telefonnummer, e-postadresser och länkar i innehållet i reQall-objekt så att användare kan ringa, maila och bläddra direkt från reQall.
Skicka e-post till e-post – Förutom reQall via röst, text, webb, Firefox och IM kan användare nu lägga till och uppdatera objekt via e-post.

Filed in Cellphones> Top Stories> Web ..