REQALL Tillgänglig på Android

REQALL Tillgänglig på Android

REQALL Tillgänglig på Android

reQall är ett minnesapplikation som erbjuder plats- och tidsbaserade kontextuella påminnelser som redan finns på Black Berry och iPhone. reQall lanserar sin Android-version, så nu kan Google-telefonanvändare njuta av detta påminnelsessystem och produktivitetsassistent. Applikationen spelar in och sparar dina idéer och uppdrag via röst eller text och organiserar det åt dig. Systemet är plats- och tidsmedvetet och skickar påminnelser enligt dessa kontextuella förändringar. reQall rullade ut nya funktioner i den webbaserade applikationen, såsom kategorier, taggar, nya listor och visningsalternativ, ökad användarkonfigurerbarhet, bulkoperationer och möjligheten att lägga till platser efter adress.

Kolla in nyckelfunktionerna efter hoppet

Redaktörens anmärkning: Jag har inte testat reQall igen på ett tag, denna information kommer från pressmeddelandet.

Funktionerna inkluderar (från versionerna på iPhone och BlackBerry från och med mars 2009):

Enhanced Memory Jogger – patentväntande funktion, analyserar en användares situation (kalender, tid, plats), förutspår när de kommer att glömma och levererar automatiskt relevanta, uppdaterade påminnelser. Platser – Organiserar uppgifter baserat på var de behöver göras. Till exempel kan en uppgift som “prova kakan på den blå restaurangen” tilldelas en geografisk plats för “Blå restaurang” och reQall visar det objektet när användaren är nära den blå restaurangen. Integration av Outlook och Google Kalender – synkronisering som låter användare lägga till objekt med röst eller text i deras Google Kalender, Outlook-kalender eller Outlook-uppgifter. Återkommande påminnelser Allmän delning – möjlighet att skicka påminnelser till vänner, familj och kollegor – även om de inte återanvänder användare. Integration med smarttelefonkontakter – För iPhone- och BlackBerry-användare kan reQall komma åt kontaktlistan som är lagrad på sin enhet. Hjälpande hand – för iPhone- och BlackBerry-användare: reQall känner igen telefonnummer, e-postadresser och länkar i innehållet i reQall-objekt så att användare kan ringa, mejla och bläddra direkt från reQall. E-post reQall – Förutom reQall via röst, text, webb, Firefox och IM kan användare nu lägga till och uppdatera objekt via e-post.

Nya funktioner på iPhone från och med juli 2009

Memory Maps – förbättrad “Places” -funktion – lägg till en destination relaterad till en uppgift du vill komma ihåg på din reQall Places utan att behöva besöka webbplatsen fysiskt. Ögonfri inspelning – du behöver inte titta på din skärm eller trycka på en knapp när det är dags att komma ihåg. Inspelningen av tankar och uppgifter börjar när användaren lyfter iPhone till örat. Push Notification – låter reQall-användare få påminnelser även om de inte kör reQall-applikationen. Datadetektorer – när ett telefonnummer, URL eller e-postadress finns i ett reQall-meddelande kan användare trycka en gång för att vidta åtgärder: ringa, skapa ett e-postmeddelande eller starta en webbsida.

Filed in Cellphones> Web ..