RIM: s webbplats hackas över upplopp i London

RIM: s webbplats hackas över upplopp i London

Om du har följt nyheterna om Londons upplopp är du förmodligen medveten om att RIM har erbjudit sig att hjälpa polisen i London genom att ge dem namnen på de personer som använde BBM under upploppen, vilket hjälpte till att organisera grupper av plundrare. Vissa är tydligen inte glada över att RIM har planer på att arbeta med myndigheterna och har svarat genom att hacka RIM: s webbplats och lämna dem ett meddelande.

Kära Rim;
Du kommer _Inte_ att hjälpa den brittiska polisen för om du gör oskyldiga allmänheter som var på fel plats vid fel tidpunkt och ägde en björnbär kommer att bli anklagad utan anledning alls, polisen vill arrestera så många människor som möjligt för att rädda sig från förlägenhet …. om du hjälper polisen genom att ge dem chattloggar, GPS-platser, kundinformation och tillgång till folk BlackBerryMessengers kommer du att ångra det, vi har tillgång till din databas som innehåller information om dina anställda; t.ex. – adresser, namn, telefonnummer etc. – nu om du hjälper polisen, _VILL_ offentliggör vi denna information och skickar den vidare till upploppsmän … vill du verkligen ha en massa arga ungdomar på dina anställders dörr? Tänk på det…. och tro inte att polisen kommer att skydda dina anställda, polisen kan inte skydda sig och än mindre skydda andra … .. om du gör fel val kommer din databas att offentliggöras, spara dig förlägen och gör rätt val. var inte en marionett ..

ps – vi tolererar inte att oskyldiga människor attackeras i dessa upplopp och vi tolererar inte heller i småföretag som plundras, men vi är alla för upplopparna som bedriver attacker mot polisen och regeringen …. och innan någon säger “björnbärsanställda är oskyldiga” nej det är de inte! Det är de som skulle hjälpa polisen

Baserat på det meddelande som lämnats verkar det som om vissa människor inte uppskattar hur RIM bara kommer att täcka alla i området som använde BBM, vilket kan inkludera de som är oskyldiga och som råkar vara i fel område vid fel tidpunkt. Medan vi under hackarnas frustrationer, målar det hotfulla meddelandet som hackaren (erna) lämnar inte exakt dem i ett hacktivist / vitt hattljus.

Filed in Web. Läs mer om Hacking, London, RIM och webbplats.