RockMelt kommer till iOS i framtiden (uppdaterad)

RockMelt for iOS

RockMelt för iOSRockMelt, webbläsaren med djupt integrerade sociala nätverksfunktioner som nyligen infördes i offentlig beta förra månaden kommer att ta sig till en iOS-enhet nära dig i framtiden. RockMelt har avslöjat att webbläsaren RockMelt väntar på godkännande från Apple och ska vara tillgänglig i App Store i slutet av veckan.

RockMelt för iOS kommer att överföra de flesta aspekterna av skrivbordsupplevelsen till mobiloperativsystemet. En av dess viktigaste funktioner är synkroniseringen mellan mobila enheter och skrivbordet – när du loggar in på appen kommer alla dina favoriter, Facebook och Twitter-flöden och till och med dina inställningar att tillämpas på RockMelt-appen på din telefon eller surfplatta. De vanliga RockMelt-funktionerna finns alla – snabb och enkel delning till dina vänner på Facebook och Twitter, men vissa funktioner som surfning på flikar och privat surfning saknas i webbläsaren.

Förvänta dig att dessa funktioner kommer att läggas till i framtida versioner av RockMelt, men för närvarande, håll dig uppdaterad för ett officiellt tillkännagivande om att det släpps när det blir godkänt av Apple. Hur många av er använder RockMelt på dina stationära datorer?

Uppdaterad 12.54 PM: RockMelt-webbläsaren är nu tillgänglig för nedladdning i App Store.

Arkiverad i Apple> Webb. Läs mer om appar, iOS, iPad, iPhone, iPod Touch, social och webbläsare.