Rogue One: A Star Wars Story Cast kommer att leva frågor och svar på Twitter

Rogue One: A Star Wars Story Cast kommer att leva frågor och svar på Twitter

skurk-en-stjärn-krig
Twitter har gjort ett stort tryck på livestreaming under de senaste månaderna och det drar nytta av lanseringen av den kommande Star Wars-spinoff för att ytterligare driva sin agenda. Mikrobloggtjänstnätverket har meddelat idag att det kommer att driva en strömmande händelse där Rogue One: A Star Wars Story-rollen kommer att göra en live fråga och svarssession.

Själva liveströmmen kommer att vara värd för tidningen People och kommer till och med att visa upp innehåll från filmen som ännu inte har kommit in i trailern. Den sista trailern till Rogue One: A Star Wars Story släpptes bara för ett par dagar sedan.

Twitter säger att denna Q & A-session kommer att sändas från en “överraskningsplats”, och att liveströmmen kommer att vara tillgänglig via alla dess appar samt RogueOne.twitter.com bortsett från de officiella Twitter-kontona för People Magazine och Star Wars.

Sessionen kommer att omfatta Rogue One: A Star Wars Story-medlemmar som Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen och Alan Tudyk. Regissören Gareth Edwards, Lucasfilms president och producent Kathleen Kennedy kommer också att delta i sessionen.

Twitter-användare kommer att kunna ställa frågor och de som väljs kommer att besvaras live. Liveströmningshändelsen börjar klockan 10 PT den 2 december. Rogue One: A Star Wars Story träffar den stora skärmen den 16 december.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Rogue One, Star Wars och Twitter.