Rogue One: A Star Wars Story Final Trailer anländer

Rogue One: A Star Wars Story Final Trailer anländer

Disney har släppt flera trailers för sin kommande Star Wars-spinoff och den har släppt en ny trailer under helghelgen. Detta kommer sannolikt att vara den sista trailern för Rogue One: A Star Wars Story innan filmens släpp nästa månad. Trailern, med titeln Trust, är en kombination av bilder som vi redan har sett i tidigare trailers, liksom några nya bitar och bitar också.

Några av filmerna i den nya trailern för Rogue One: A Star Wars Story är från den nyligen släppta internationella trailern för den här filmen. Några nya scener som ingår i den här senaste trailern tyder på att Alan Tudyk’s K-S20 kommer att injicera lite humor i filmen.

Med tanke på att det spelas in i Star Wars-universum förväntas det att Rogue One: A Star Wars Story kommer att välkomnas med en massiv öppning när den släpps nästa månad. Även om det kanske inte fungerar lika bra som The Force Awakens gjorde av uppenbara skäl, kan det bli en av de mest populära filmerna som släpptes i år.

Rogue One: A Star Wars Story kommer att släppas över hela världen den 16 december. Det är den första av flera Star Wars-filmer som för närvarande är på gång.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney, Entertainment, Rogue One och Star Wars.