Rolls-Royce presenterar en bagageuppsättning på 46 000 dollar

Rolls-Royce presenterar en bagageuppsättning på 46 000 dollar

rullar-royce-påsar-1Bagage kan vara dyra, men de bör också ses som investeringar, särskilt eftersom de kan hålla dig mycket, mycket länge om du tar hand om dem och väljer en som är robust och som tål att kastas runt av bagagehanterare. Nu anses vissa märken som Rimowa redan vara ganska dyra, men vi tror att de inte har något på Rolls-Royce.

Yup, namnet som du associerar med lyxbilar och flygmotorer har nyligen rullat ut en 6-delad bagageuppsättning som ger dig tillbaka hela 46 000 dollar. Med den typen av pengar kan du köpa dig en helt ny bil, och om du skulle göra det i genomsnitt är det lite över 7 600 dollar per bagage, yikes!

Med detta sagt är det uppenbart att denna Wraith Bagagesamling inte är för den genomsnittliga Joe. Det har designats av företaget för att komplettera deras skräddarsydda bilar och precis som deras bilar kan dessa väskor anpassas, vilket innebär att du kan få samma läder till dina väskor som du kunde i dina bilsäten.

De kommer att vara gjorda i premiumhandsytt läder och kommer också att ha kolfiberramar. Samlingen kommer att bestå av två “Grand Tourer” valises, tre “Long Weekender” väskor och en “Garment Carrier”.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Rolls Royce.